Om mig

Jag heter Tobias Larsson och jag skulle gärna arbeta för dig.

Jag är skribent. Jag skriver tidningsartiklar, krönikor och nyhetstexter för såväl tryckta medier som för webben. Jag skriver faktatexter såväl som bloggar och jag har ett gott skrivspråk.

Jag är redaktör. Jag har suttit i redaktionen för såväl radio- som tv-program och har erfarenhet av underhållning, aktualiteter, frågesport, talkshow och barnprogram. Jag har lång erfarenhet av att söka bakgrundsinformation och av att planera intervjuer.

Jag är en bra intervjuare. Jag har varit programledare i radio och en flitig panelgäst i tv. Jag är nyfiken och allmänbildad och har vunnit pris för mitt språk. Jag är van att planera, spela in och redigera inslag och program för radio.

Jag har specialkompetens inom området Eurovision Song Contest. Jag har bevakat tävlingen på plats vid åtta tillfällen, jag har varit finlandssvensk kommentator två gånger och jag har i många års tid arbetat med programmet ”Inför Eurovision Song Contest” på Sveriges Television samt skrivit faktabakgrund för Sveriges och Norges kommentatorer.

Vad kan jag göra för dig?